Zoran Bračika

Hrvatski iscjelitelj koji već 23 g uspješno iscjeljuje

Zoran Bračika je hrvatski iscjelitelj.
Već 23 godine uspješno iscjeljuje ljude od raznih bolesti.

Dar Božji

Točno na 18. rođendan počele su me peći ruke, a ubrzo su uslijedile teške nesanice. Kada bih napokon uspio zaklopiti oči, imao sam vizije. U njima sam vidio kako liječim ljude. To je potrajalo nekoliko dana.
Nakon toga počele su me peći ruke, a tijelo isijavati vrućinom tj. energijom tako da kada bi netko bio pokraj mene oblijevala bi ga vrućina i osjećao bi energiju. Nisam znao što mi se događa pa sam se obratio roditeljima.

Majka mi je bolovala od suženja krvnih žila u rukama u toj fazi da što god bi uzela u ruke ispalo joj je. Predložila je da položim ruke na nju da vidimo hoće li što biti. Nakon tri dana majka je ponovno imala svoje ruke uz nalaze u kojima piše da je sve u redu.

Tada sam shvatio da sam nešto dobio ali nisam znao što. Uzeo sam bibliju u ruke i listao je puno puta i shvatio da ja nisam dobio ništa nego – vi. Dobili ste šansu za ozdravljenje, a ja da uživam u milosti Božjoj sa znanjem da je jedan mali dio svoje beskrajno velike energije Bog odlučio pustiti kroz mene da bi se pomoglo vama.

Znači ja sam jedan obični provodnik te energije, a o meni ovisi samo hoću li doći ujutro pa do navečer iscjeljivati ljude, držati ruke onoliko koliko osjetim da energija prolazi kroz mene.

U ovih 20+ godina iscijelio sam dosta tesko bolesnih i bolesnih ljudi te sam jedan od rijetkih u svijetu koji ima i dokaze koji to potvrduju osobe koje nakon dvije do tri probne terapije odluce ici dalje prihvacaju moju objektivnu nemogucnost da na bilo koji nacin dajem obecanje ili garanciju o ishodu iscijeljenja ,jer to nebi bilo moralno s moje strane a i kaznjivo je zakonom RH te se takav cin zove Nadrlijecnistvo .Zato svaka osoba koja odluci ici na daljnje terapije potpisuje ugovor u kojem potvrduje da su i usmeno i pismeno upoznati s time .

Kod mene nitko ne može doći bez nalaza, tj. povijesti bolesti ili zadnjeg otpusnog pisma. Osobe dolaze dva do tri puta i ukoliko ne osjete nikakve promjene˙(reakcije) nazalost ne mogu im pomoci , a oni koji osjete velikom vecinom se i iscijele i nalazi pokazu da je sve uredno .

Božja energija koja ide iz mene ne zaliječuje nego iscjeljuje tako da nalazi budu potpuno uredni a pacijent potpuno zdrav od svake bolesti.

Moja energija nije poput one bioenergetičara već je Božji dar. Svaki dan zahvaljujem Bogu i Isusu Kristu na ovome daru i nema veće sreće nego pomoći čovjeku da živi i radi kao i prije bolesti od koje je bolovao.

S poštovanjem,

Zoran Bračika

Dođite da Vam pomognem!

Slovenska 23 (u dvorištu), HR-10000 Zagreb
T: +385 1 3700 242, M: +385 98 386 299