Zoran Bračika

Hrvatski iscjelitelj koji već 25 godina uspješno iscjeljuje

Zoran Bračika hrvatski je iscjelitelj.
Već 25 godina uspješno iscjeljuje ljude od različitih bolesti.

Dar Božji

Točno na 18. rođendan počele su me peći ruke, a ubrzo su uslijedile teške nesanice. Kada bih napokon uspio zaklopiti oči, imao sam vizije. U njima sam vidio kako liječim ljude. To je potrajalo nekoliko dana.
 Ruke su me nastavile peći, a tijelo isijavati vrućinom, tj. energijom tako da bi osobu pokraj mene oblijevala  vrućina i osjećajući moju energiju. Nisam znao što mi se događa pa sam se obratio roditeljima.

Majka je bolovala od suženja krvnih žila u rukama te što bi god uzela u ruke, ispalo joj je. Predložila je da položim ruke na nju da vidimo hoće li se što dogoditi. Nakon tri dana majka je ponovno imala zdrave ruke s medicinskim nalazima u kojima piše da je sve u redu.

Tada sam shvatio da sam NEŠTO dobio ali nisam znao što. Uzeo sam Bibliju u ruke te listajući je puno puta, shvatio da ja nisam dobio ništa,  nego Vi. Dobili ste priliku za ozdravljenjem, a ja ću uživati u milosti Božjoj sa spoznajom da je jedan maleni dio svoje beskrajno velike energije Bog odlučio pustiti kroz mene da bi se pomoglo Vama.

 Jedan sam običan provodnik te energije, a o meni ovisi samo hoću li doći ujutro pa do navečer iscjeljivati ljude, držati ruke onoliko koliko osjetim da energija prolazi kroz mene.

U ovih 20 i nekoliko godina iscijelio sam dosta teško bolesnih ljudi te sam jedan od rijetkih u svijetu koji ima i dokaze.  To, između ostalog,  potvrđuju osobe, koje nakon dvije do tri probne terapije odlučuju ići dalje prihvativši moju objektivnu nemogućnost da na bilo koji način dam obećanje ili jamstvo o ishodu iscjeljenja budući da to ne bi bilo moralno s moje strane, a i kažnjivo je zakonom RH jer se takav čin zove nadrliječništvo . Svaka osoba, stoga, koja odluči ići na daljnje terapije, potpisuje ugovor u kojem potvrđuje da je snavedenim upoznata i usmeno i pismeno.

K meni nitko ne može doći bez medicinske dokumentacije, tj. nalaza, povijesti bolesti ili zadnjeg otpusnog pisma. Osobe dolaze dva do tri puta i ukoliko ne osjete nikakve promjene˙(reakcije), ne mogu im, nažalost, pomoći, a oni koji osjete, bivaju uvelike i iscijeljeni što potvrdi i daljnja medicinska dokumentacija.

Božja energija, koja ide iz mene, ne zalječuje, nego iscjeljuje tako da nalazi pokazuju uredno stanje, a pacijent biva potpuno zdrav, lišen svake bolesti.

Moja energija nije poput one bioenergičara, već je Božji dar. Svaki dan zahvaljujem Bogu i Isusu Kristu na ovome daru i nema veće sreće nego pomoći čovjeku da živi i radi kao i prije bolesti od koje je bolovao.

S poštovanjem,

Zoran Bračika

Dođite da Vam pomognem!

Slovenska 23 (u dvorištu), HR-10000 Zagreb
T: +385 1 3700 242, M: +385 98 386 299